Tågresan del 2 – slutstation

Vi har nått eldorado. Fjärrkontrollen var inte här. Under resans gång har vi, förutom att ha plockat upp resenärer, även fått avvisa diverse fripassagerare som absolut inte skulle ut och resa. Toarullen ville gärna stanna kvar på sin hemort och färgpennorna saknade giltigt färdbevis.


Malte har också passat på att göra extrakörningar under våra stopp och lämnat dessa vid helt nytillkomna stationer. Just nu har vi signalfel då tågets vagnar började tjuta. Så vi avnjuter kaffe och färdmacka i bistron.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s