Att pilla på folks barn

Badhusbesöket började med kassastrul i och med att jag ville få ut en tia till skåpet. Personalen slog in beloppet galet och ville att jag skulle förklara hur mycket jag hade betalat. Det blev en liten diskussion men jag orkade ärligt talat inte vänta så jag sa att när vi har badat klart så kanske ni har fått tag i någon som kan. Sen gick vi och bytte om.

Malte var väldigt fascinerad av allt som gick att stänga på ett badhus. Framförallt skåpen var intressanta.

Väl i vattnet var han galen som förväntat och faktiskt rätt nöjd med sina armpuffar. Vi flyttade på ett tonårspar som satt och hånglade i barnbubbelpoolen och snodde deras plats. Då dyker en gubbe upp och ler åt Malte. Han kan ingen svenska utan gestikulerar att jag har ett välartat barn får jag förmoda.

Därefter sträcker han sig framåt och kittlar Malte under foten. Jag reagerar först med ett ansträngt ”hehe” och fortsätter leka. Gubben kommer då och ska kittla min unge en gång till. Där var liksom gränsen passerad.

– Gå, sa jag och schasade den integritetskränkande mannen.

Han börjar då att lomma iväg men ångrar sig tvärt för att åter gå emot oss. Han börjar leka tittut med en vettskrämd Malte. Jag reser mig upp och säger på mitt allra tydligaste sätt: Gå. (Annars slår jag ihjäl dig).

Efter den lilla incidenten åkte vi rutschkanan 10 gånger och begav oss sedan till den lokala pizzerian.

Medan vi väntade passade Malte på att berätta om trafiken utanför. Det var en väldans massa brum-brum som passerade.

Vi delade broderligt på en cappriciosa.

Malte ville ha mindre bitar.

Nu inväntar vi storebror och mamma som har varit på bio och sett den nya Hitta Nemo-filmen. Jag anar att ungarna somnar fint ikväll!

Annonser

2 reaktioner på ”Att pilla på folks barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s