Slut på friden!

Som alltid när vi sover borta så ligger Linda och snarkar medan jag kämpar emot alla mina frestelser att väcka henne. Jag förstår inte hur hon kan tryna kudde i så många timmar utan att få liggsår.

Själv slog jag upp ögonlocken vid 7 och konstaterade att batterierna var färdigladdade. När jag ska koppla av behöver jag sysselsätta mig med något. Annars blir jag till ett barn och börjar klättra på väggarna.  Linda berättar gärna om första gången jag hade semester. Det gick två dagar, sen ville jag tillbaka till jobbet. När det inte gick för sig målade jag om sovrummet.

Nu ska vi i alla fall ge oss av och hämta hem vildingarna.

Så vi vinkar adjö till utsikten för den här gången och ser fram emot dagens aktiviteter.

Vi kör på delat schema idag. Filip och Linda ska på bio med kusinen Emilia och hennes mamma Ellan. Vi övriga grabbar beger oss nog till badhuset. Jag har aldrig badat själv med Malte.

Linda kör som en biltjuv. Jag studsar från sida till sida i baksätet. Jag ger en subtil kommentar om hennes köregenskaper:

– Ta det lugnt!

– Jag kör i 50, vad begär du egentligen?

– Mjuka svängar!

Inte nog med det. Igår hade någon sommarjobbare målat parkeringslinjerna snett. Bara på den rutan där Linda stod. Snacka om maximal otur.
😍

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s