Den mätta dagen

Den här dagen var vigd åt pyssel i garaget. Vi hade utarbetat en plan om hur Linda skulle ta med sig Malte till en kompis och hålla sig borta från hemmet medan jag äntligen skulle få slipa klart köksluckorna så att vi kan lämna in dem på lackning. Men det är en annan historia.

Jag ska motvilligt erkänna att jag begick tjänstefel igår.  Efter att endast ha fått tre timmars sömn natten till igår var jag i dåligt bruksskick framåt kvällen och bestämde mig för att det räckte med att torka av bordet. Allt annat kunde vänta till imorgon. Eftersom jag höll på att somna ståendes la jag mig i sängen och tittade på klockan.

19.15 och ingen hemma än. Linda och pojkarna var ute på promenad medan jag kämpade mot sömnen. Vi nattar 19.00 och jag hade disponerat krafterna för att, med minsta möjliga marginal, klara nattningen för att sedan slockna i en av ungarnas säng. Men nu tickade klockan på och familjen dröjde med sin ankomst. När dörrhandtaget slutligen vreds upp var jag så trött att jag inte orkade natta. Istället försökte jag låtsas sova. Men det genomskådades fort av en ivrig pojk som helt enkelt drog i ögonlocken tills jag reagerade.

Idag vaknade jag upp till detta:

 

Dessutom har jag inte hunnit duscha på 4 dagar. Så jag kände på något vis att det fick ha prioritet. Därför sitter jag nu och samlar krafter till att städa istället för att pula i garaget. Vad gör ni på er egentid? Har ni någon gång känt hur svag livsgnistan kan vara?

Nu ringde elektrikern och meddelade snar ankomst. Vilket alldeles ypperligt tillfälle. Vi har ett vilande projekt som jag skjutit upp med hänvisning till att elektrikern måste koppla ur ett element först. Nu måste jag slutföra det projektet också innan jag påbörjar garaget. Men det kanske är lika bra med tanke på att gästrummet ser ut så här i väntan:

 

Vi skulle behöva professionell hjälp med tvättråd också. Alla mina kläder ser ut så här:

1473324156557-2115407459

 

Varför?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s