Ett mirakel har skett

Japp! Här har ni superfarsan som nattar ungar på löpande band, genom att sitta i hallen. Allt fungerade enligt plan, vilket innebär:

14735367347212076868182

Någon ur denna brokiga skara från hemmet för beslagtagna djur skall återlämnas till sin rättmätiga ägare.

14735368792931151291720

Gosing sitter på stolen och väntar på att husse ska vakna !

Annonser

13 reaktioner på ”Ett mirakel har skett

  1. Hur som, jag byter jobb på stående fot. Nu ska jag bli nattvakt. Av gosedjur. Har ju sett ”Nattvakt på museum” med barnbarn, så jag vet vilket slitigt och livsfarligt jobb det är. Så jag räknar med att du betalar mig bra för att du ska slippa sitta kvälls-nattvakt utanför barnens rum, så tar jag hand om gosedjuren som nattetid blir livsfarliga. På morgonen återlämnar jag de vilda djuren i gosedjursform och sover i minst 6 timmar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s