Den här dagen i bilder

Den här dagen har varit fylld av aktiviteter. Vi är helt färdiga. Jag sitter för tillfället på sittpuffen i hallen för att invänta solosovning för tredje kvällen i rad. Det ser lovande ut. Sakta men säkert börjar alla gosdjuren hitta tillbaka till sitt hem.

Ikväll tänkte jag sätta mig ner och utveckla bloggen. Som den ser ut nu var mest för att kunna kicka igång den direkt. Jag har mycket att skriva om, väldigt mycket. Därför kommer det i framtiden att finnas fler sektioner för att lättare kunna hitta och separera mina inlägg från varandra. Den här pappabloggen behöver organisering!

Nedan följer en skörd av bilder från idag. Behöver jag nämna hur mycket jag älskar att vara pappaledig?

Annonser

21 reaktioner på ”Den här dagen i bilder

 1. Roligt att följa din blogg som är fylld av humor och värme. Min blogg saknar också kategorier och även jag själv saknar det när jag vill leta upp ett recept eller en händelse. Skulle behöva backa hela bloggen och lägga allt rätt från början men det verkar oöverstigligt. Men jag ska också ta tag i det! Tack för påminnelsen ☺

  Gilla

   • Hej. Kommentera gärna med ett par ord om du läser något inlägg jag har skrivit så att jag vet…. det är ju själva ide’n med bloggandet. Då blir det också roligare att svara :-).
    Ciao’/ Kao

    Gilla

   • Just nu har jag lagt in ett nytt inlägg med bilder – och då ser du vad jag har sysslat med större delen av mitt liv. Och min dotter har rest med mej sen hon var runt fyra år! Barn är enkla att resa med och de är mycket tåligare än man kan tro. Man behöver inte ens åka charter utan kan satsa på fantastiskt billiga resor. Om man inte har för höga krav. För mej var ”rent, billigt, egen dusch och toa” och hyfsat nära stranden var mina krav – och då kommer man billigt undan 🙂
    / Kao

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s