Tvättpappan

Jag gick får att se om tvätten var klar. Hade visst glömt att stänga luckan och starta. Det finns nog piller mot sådant va?

 

14738497308021426200529

Annonser

19 reaktioner på ”Tvättpappan

  1. Det tuffaste för mig har nog varit att släppa på behovet att ”ha koll” så jag har hållit på med olika typer av strategier för att hela tiden kunna förekomma min egen glömska och därmed kunna fööörsöööka ha ett så bra liv som möjligt (läs perfekt, ha ha!). Vilket skämt, det är bara att öppna bag-in-boxen och let go. Så från en småbarnsförälder till en annan vill jag hälsa ”take a chill pill”, det kommer att gå bra oavsett! Fin blogg!

    Gilla

  2. Ja liknande situationer har nog de flesta av oss varit med om. Fniss, pillret har ett långt och komplicerat namn. ”Koncentration och en sak i taget”, skrivs alltför sällan ut! Åtminstone till småbarnsföräldrar. Kramis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s